Gradska izborna komisija propisala obrasce za podnošenje izbornih lista za odbornike Skupštine grada Zaječara

01.03.2017 - 09:15
Zaječar
Za media

Gradska izborna komisija Zaječar, na jučerašnjoj sednici, propisala je obrasce za podnošenje izbornih lista za odbornike Skupštine grada Zaječara na lokalnim izborima zakazanim za 23. april.

Političke stranke, koalicije političkih stranaka i grupe građana ove obrasce mogu preuzeti sa sajta grada Zaječara: www. zajecar.info, sekcija „DOKUMENTI-OBRASCI“, ili u Informativno-uslužnom centru Gradske uprave Zaječar, svakog radnog dana od 7:30-15:30 časova.

Izborne liste za odbornike Skupštine grada Zaječara mogu se dostaviti Gradskoj izbornoj komisiji najkasnije do 7. aprila u ponoć. Izborne liste, podnosioci mogu podnositi svakog radnog dana od 7:30 - 15:30 časova, a nakon utvrđenog radnog vremena, odnosno neradnim danom, najkasnije do 20 časova, s tim da se njihovo podnošenje, u tom slučaju, mora najaviti sekretaru Gradske izborne komisije, kako bi se obezbedilo prisustvo članova Komisije.

 
Oceni: 
Još uvek nema glasova. Budi prvi koji će glasati.
Povezane stranice: 

Raspisani lokalni izbori u Zaječaru

27.02.2017 - 14:15
Predsednica Narodne skupštine Srbije Maja Gojković donela je odluku o raspisivanju izbora u pet lokalnih samouprava, među kojima je i Zaječar. Izbori za odbornike Skupštine grada Zaječara biće održani 23. aprila, na osnovu Zakona o lokalnim izborima i Zakona o lokalnoj samoupravi. Odluka o raspisivanju izbora stupa na snagu danom objavljivanja u “Službenom glasniku“, kada počinju da teku i rokovi...Više