U Zaječaru u subotu prvi OUTHIDE festival

27.04.2016 - 10:00
Zaječar
Za media

Zaječar će u subotu, 30. aprila, biti domaćin Festivalu Outhide, koji će biti održan na Kraljevici kod spomenika "Vešala".

Na festivalu će na dve bine nastupiti preko 50 izvođača: Teo Trunk, D.r.n.d.y, Space Animals, Mene, Fokus, Kick Kong, Mkdsl, Calavera&Manya, Dr.Adji, Incept, Roxa, Raqa, Branchez, VIS NOVI DAN, GMO, 2000 Late, Stereo Banana, Hurleur, Rikoset, Pop Up, Smoke Mardeljano, Grashoper, Psihoaktiv trip, Djans, Playa Dub Playa i mnogi drugi.

Pored muzičkog dela programa, posetioci će u toku celog dana moći da uživaju u mnogim sportskim aktivnostima, art izložbama i raznim preformansima umetnika.

Prihod od prvog Outhide festivala u Zaječaru ide za lečenje Nemanje Ivanovića iz Velike Plane, koji boluje od retkog oblika sarkoma. Potrebno je hitno skupiti novac kako bi se lečenje nastavilo. Od zarade svakog narednog Outhide festivala novac će se ulagati u izgradnju objekata, parkova, terena, murala, raznih kutaka za mlade na prelepoj Kraljevici... Ukratko, ulagaće se u ono što omladina grada bude odlučila, najavljuju organizatori.

Ulaznica je 250 dinara u pretprodaji, a na dan koncerta 400 dinara.
 

Oceni: 
Average: 5 (1 vote)