Održan IV Međunarodni sajam tradicionalnih domaćih proizvoda u Zaječaru (VIDEO)

02.10.2015 - 14:30
Zaječar
Za media

U Zaječaru je održan IV Međunarodni sajam tradicionalnih domaćih proizvoda "Zdravo-domaće-prirodno", koji je organizovala Regionalna privredna komora Zaječar.  
 

Sajam je održan u sali Nacionalne agencije za regionalni razvoj i na gradskom trgu, a tokom sajma RPK Zaječar je učesnicima i posetiocima organizovala i prateći program u vidu edukativnih seminara, prezentacija i degustacija proizvoda. Izlagačima je obezbeđen besplatan izlagački prostor, a za sve posetioce sajma ulaz je bio besplatan.
 
Po broju izlagača iz Srbije, zemalja okruženja i EU zemalja, ovogodišnji Sajam prevazilšao je sve dosadašnje manifestacije ovog tipa i na najbolji način promoviše zaječarski region.

Na sajmu je učestvovalo 250 izlagača i 19 privrednih komora.

Oceni: 
Još uvek nema glasova. Budi prvi koji će glasati.
Povezane stranice: 

IV Međunarodni sajam tradicionalnih domaćih proizvoda u Zaječaru

29.09.2015 - 14:15
Od 2. do 3. oktobra u Zaječaru će biti održan IV Međunarodni sajam tradicionalnih domaćih proizvoda "Zdravo-domaće-prirodno", koji organizuje Regionalna privredna komora Zaječar. Sajam će biti organizovan u sali Nacionalne agencije za regionalni razvoj, a tokom sajma RPK Zaječar je učesnicima i posetiocima organizovala i prateći program u vidu edukativnih seminara, prezentacija i degustacija...Više